Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Od "zajemce" z mejlu :-)

o Navštíveno 4048x o
o 10.04.2013, 12:41 | CervinVega
Prodavam na bazsoi kavovar za 10tis a po zkusenostech vim co tak cekat, nevahal jsem napsat motivacni vetu: Prosim ne za 1/2 ceny, vymeny za litajici koberce a jine lukrativni nabidky...
...takze kdyz mi napsal prvne, jaka je nehoraznost za to chtit tolik penez, slibil jsem mu balicek zvykacek za kamaradskou radu...
Ted mi po mesici pise znovu :-)

"měl bych pro vás mé staré mondeo. Jen tu a tam nějaké reznoucí puchýřky, v zásadě nic velkého . Musel bych se ale nejdříve na stav vašeho JURY mrknout..tak co vy na to ?"
sedlakprelouc@seznam.cz

podle mejlu mi google nasel:

Lahůdky
Masarykovo nám. 226
tel.: 777947671 nebo 777947669
email: sedlakprelouc@seznam.cz

a patrne je to zdatny kuzelkar, ten Jirka Sedlak
[ Link ]

nechapu, asi moc volneho casu :-)

o 10.04.2013, 15:39 | JA
no supr diskuze... :-)
o 10.04.2013, 16:01 | Petura
tak si koukej svýho JURU hlídat :) :) :)
o 10.04.2013, 16:14 | giuseppe
Přidám jeden dnešní z mého emailu:
S pánem přes Bazoš jsem byl domluvenej, že se zkusí poptat, jestli mým směrem(100km) někdo z jeho firmy nepojede, kdo by mu to vzal. A dnešní odpověd:
"S tou naší dopravou to nějak nedopadlo. A mě se letět do ŽB nějak nechce,a hlavně nevím kdy se mi to hodí."
:-D
o 10.04.2013, 21:21 | Meda
Hlody z odpovedi nejsou spatny, me uz i prislo na vec prodavanou pod cenou neco ve stylu:

No fuj aby te rakovina slehla chtit za to takovyhle prachy, si kolotocar nebo co?

Nebo reakce na originalni M5 rafky pri prodeji auta taky ve stylu, ze jsem to auto uplne zkurvil kdyz jsem tam dal takovyhle hnusny kola :))))
o 10.04.2013, 21:39 | ABERTO
Cervin - buď rád že je v tom textu Mondeo, kdyby Ti nabízel jenom starou s puchýřky, bylo by to horší :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3332 sekund.